divendres, 13 de maig del 2016

Novetats de la cinquena fase del projecte

El tancament de la cinquena fase del projecte MailToTicket es va produir el 10 de maig de 2016. Les novetats més destacables que es van introduir en aquesta fase van ser les següents:
  • La guia ràpida del MailToTicket, que explica com començar a treballar amb l'eina des de zero: descriu les característiques principals del MailToTicket, com instal·lar-lo i com configurar-lo de forma bàsica.
  • La presentació dels resultats i les conclusions del nostre projecte a la sessió final d'aquesta ronda del programa Nexus24 (no us perdeu la transparència amb l'estimació d'hores alliberades gràcies al MailToTicket!).
  • Permet indicar expressions regulars per indicar de quines adreces de correu no s'han de crear tiquets.
  • Ja no notifica els comentaris dels sol·licitants quan utilitzen adreces de correu externes si han creat el tiquet des de la mateixa adreça.
Amb això donem per finalitzat el projecte MailToTicket dins del marc del programa Nexus24. A partir d'aquí, seguirem treballant en el projecte però ja des de fora del marc del Nexus24 i per tant amb una dedicació més reduïda.

Teniu una llista dels temes oberts al GitHub. Us animem a participar-hi des d'ara mateix.

Un altre tema que queda pendent és el futur del MailToTicket dins la UPC. Per part nostra mirarem de fer tot el possible per engrescar d'altres unitats a què el facin servir i ajudarem als responsables corresponents de la UPC a triar la millor forma de mantenir el projecte viu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada